Vaste klanten verdienen een leuke actie, SenseView 30 dagen gratis!!

Breid uw Ziber website uit met een SenseView

Ziber hecht veel waarde aan haar trouwe klanten. Daarom wil Ziber ondernemers die al gebruik maken van een Ziber website (bijvoorbeeld Standaardsite) de mogelijkheid bieden kennis te maken met het nieuwe product SenseView.
 
30 dagen gratis
Als klant van Ziber krijgt u de mogelijkheid om SenseView 30 dagen kosteloos uit te proberen! Bevalt het niet? Geef dit dan door aan Ziber en u levert de SenseView software weer in. Bevalt het wel? Dan bent u vanaf dat moment trotse eigenaar van uw eigen ‘televisie kanaal’.

Aanmelden
Bent u klant bij Ziber en wilt u meedoen?  Vul dan het FORMULIER (http://www.senseview.nl/fm-25069-7-429/form/vasteklantenactie.html) in, wat u de mogelijkheid geeft SenseView 30 dagen uit te proberen! Om deel te kunnen nemen aan de ‘vaste klanten’ actie heeft u naast een Ziber website alleen nog een internetverbinding, een lcd scherm en een VGA kabel nodig.

www.senseview.nl/vasteklantenactie
Op www.senseview.nl/vasteklantenactie (http://www.senseview.nl/vasteklantenactie ) vindt u meer informatie over de actie en kunt u de actie voorwaarden lezen.

Deelnemende Ziber Grafisch Partners vaste klanten actie
Bij de onderstaande Ziber Grafisch Partners kunt u terecht voor meer informatie over de Ziber SenseView actie. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Ziber (support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl)).

Noord Holland
Codesign - Schagen (http://www.codesign.nl)
SdH Vormgeving - Stroet (http://www.sdhvormgeving.nl)
Studio V.I.V. Reclame & Multimedia - Warmenhuizen (http://www.studioviv.nl)
Wijn Design - Winkel (http://www.wijndesign.nl)

Utrecht
MAX Design - Soesterberg (http://www.designmax.nl)

Zuid Holland
Hooymayers Letters & Logo’s - Vlaardingen (http://www.hooymayers.nl)
Young Design® - Hardinxveld-Giessendam (http://www.young-design.nl)

Staat uw eigen Ziber Grafisch Partner er niet tussen..? Neem dan contact op met Ziber (http://www.senseview.nl/pg-25069-7-45460/pagina/contact.html)
Ziber SenseView dertig dagen gratis! Ziber SenseView dertig dagen gratis!
Ziber SenseView dertig dagen gratis! Ziber SenseView dertig dagen gratis!