vvSRC breidt website uit met nieuwe SenseView

In de kantine, een eigen televisiekanaal van SRC

Vandaag is er bij vvSRC een nieuwe SenseView opgeleverd bij de voetbalvereniging SRC in Schagen. Een scherm met al het nieuws van de vereniging, de laatste Twitter berichten (#vvSRC) en ook de sponsoren krijgen natuurlijk een prominente plek.

Nieuws van SRC
De SenseView laat in het clubhuis van SRC het laatste nieuws zien. De berichten staat ook op de website van SRC (www.vvsrc.nl) en worden automatisch doorgeplaatst naar het televisiescherm in de kantine. Dus altijd actueel en erg gemakkelijk!

Evenementen
Ook komen alle aanstaande evenementen en wedstrijden vermeld in de agenda. Natuurlijk staat deze Agenda ook op de website van SRC en deze agenda punten worden ook getoond op het scherm in de kantine.

Sponsoren
De sponsoren van de vereniging komen voorbij op het scherm en hebben, naast de traditionele bordreclame langs de lijn, nu dus ook een plek gekregen in de kantine! Infoermeer bij vvSRC naar de advertentiemogelijkheden.

Informatie van andere ondernemers
De SenseView van vvSRC is uitgerust met het unieke Ziber Connect. Hiermee is het mogelijk om informatie van andere ondernemers te tonen. Makelaardij Westhuis kan zijn woningaanbod nu ook op het scherm van vvSRC tonen, Noord-West interieurs kan zijn laatste nieuws doorplaatsen naar het scherm bij vvSRC.

Twitter
In de kantine worden met de SenseView de laatste twitter berichten over vvSRC live getoond. Een tussenstand van de wedstrijden die nu aan de gang zijn, of mensen in de kantine die een berichtje achterlaten,... SenseView zorgt ervoor dat er op Twitter over vvSRC gesproken wordt!!

Heeft u een vereniging en wilt u ook kijken wat voor u de mogelijkheden zijn? Bekijk dan alle informatie op www.senseview.nl of neem contact met ons op via sales@ziber.nl of bel 0224-290989.

Het Ziber Team