Strandpaviljoen Woest nu ook SenseView

ingevoerd op 21-7-2011

Naast een website van Ziber heeft Strandpaviljoen Woest uit Callantsoog nu ook een Ziber SenseView in het strandpaviljoen. Woest is een prachtig strandpaviljoen in de kop van Noord-Holland en gelegen op het strand van Callantsoog. Weer of geen weer, het is altijd gezellig en goed toefen bij Woest. Vanaf nu kun je ook het laatste nieuws, aankondigingen, aanbiedingen en twitter berichten op een tv scherm met SenseView.

Haal internet in huis
Met SenseView haal je het internet in huis. Het is heel eenvoudig om het nieuws van je Ziber website ook op een SenseView te laten zien. Ook het weer, agenda punten, foto’s en zelfs twitter berichten worden actueel getoond in de uitstraling die bij Woest past! Zo is iedereen bij Woest op de hoogte van alle Woest actualiteit! Zo haal je internet in huis.

Makkelijk onderhoud
Omdat Woest al met een Ziber website werkt, is het onderhoud extra makkelijk. Een nieuwsberichtje op de website is met 1 vinkje op het scherm in de zaak te plaatsen. Makkelijk, daar houden we bij Ziber van!

Iedereen op de hoogte
De ambassadeurs van Woest? Dat is het natuurlijk het team van Woest en alle klanten die bij Woest te gast zijn! Vooral zij zijn nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Woest. Leuke evenementen of speciale aanbiedingen, u weet ze als eerste!

Know How Events
Via Ziber Connect heeft ook het bedrijf Know How Events (waar Woest mee samen werkt) toegang tot het televisiescherm in het strandpaviljoen. Zo kan Know How Events ook de laatste events tonen op het scherm of uitdagende aankondigingen doen.

De vormgeving en creatie van de SenseView is verzorgd door Dien Ontwerp, grafisch partner van Ziber. www.dienontwerp.nl (http://www.dienontwerp.nl) Levering en montage van het scherm, door Netstar (http://www.netstar.nl).

We wensen Strandpaviljoen woest veel succes met hun nieuwe SenseView!
 
 
Het Ziber Team
De uitstraling is maatwerk en helemaal passend bij Woest! De uitstraling is maatwerk en helemaal passend bij Woest!
Montage van de display met SenseView bij Woest is verzorgd door Netstar Montage van de display met SenseView bij Woest is verzorgd door Netstar
Twitter mee met #woestaanzee en het SenseView scherm reageert direct Twitter mee met #woestaanzee en het SenseView scherm reageert direct
Beachproof en KnowHowEvenst hebben via Ziber Connect toegang tot het SenseView scherm van Woest Beachproof en KnowHowEvenst hebben via Ziber Connect toegang tot het SenseView scherm van Woest
Het Nieuws van de website woest.nu kan met 1 klik doorgeplaatst worden naar de SenseView. Makkelijk! Het Nieuws van de website woest.nu kan met 1 klik doorgeplaatst worden naar de SenseView. Makkelijk!
Netstar kan de montage maatwerk verzorgen op iedere lokatie ... Netstar kan de montage maatwerk verzorgen op iedere lokatie ...
Netstar heeft montage van SenseView display bij strandpaviljoen WOEST geregeld! Netstar heeft montage van SenseView display bij strandpaviljoen WOEST geregeld!