SenseView Google App & Chromebox

online narrow casting en heel makkelijk!

Ziber heeft SenseView uitgebreid met een Google Playstore App voor het Chrome OS platform. De volledig online werkende narrow casting software van Ziber is hiermee nog professioneler geworden. Ook worden nieuwe versies automatisch op afstand doorgevoerd, zodat klanten hier geen omkijken meer naar hebben.

 

Google Playstore App

Klanten die SenseView gebruiken of aanschaffen kunnen gebruik maken van de Google Playstore App en deze draaien op een Google Chromebox (kleine Google computer). In de App kan aangegeven worden welke SenseView afgespeeld moet worden. Het enige dat op een locatie nog ingesteld moet worden is de internetverbinding (Wifi of bekabeld).

HP Google Chromebox

Ziber levert bij een nieuwe SenseView ook de voor geïnstalleerde Chromebox van Hewlett Packard mee. Van alle beschikbare Chromeboxen hebben we gekozen voor de beste kwaliteit met standaard een jaar garantie. Daarnaast beheren we de Google Chromebox op afstand, zodat we nieuwe versies van de App kunnen uitrollen evenals een updates van het Google Chrome OS. Het apparaat heeft een enkele functie, waardoor de betrouwbaarheid en kwaliteit ontzettend goed is.

Omruilactie oude apparatuur

Maakt u op dit moment nog gebruik van een door Ziber geleverd Windows Asus EEEBox apparaat of een Windows Acer Veriton apparaat? Dan komt u in aanmerking voor een speciale omruilactie, zodat u ook de overstap kunt maken naar de Google Chromebox met SenseView v2. Bekijk hier de voorwaarden om te ruilen: www.senseview.nl/omruilactie (http://www.senseview.nl/omruilactie).

 

Het Ziber Team

 

Google play Google play