SenseView website in een nieuw jasje

Naast de vernieuwde DS ook een nieuwe website!

Onlangs heeft Ziber de Design Software van SenseView compleet vernieuwd. Het is nu nog eenvoudiger om een SenseView tijdlijn te bouwen. De website kan natuurlijk niet achterblijven, daarom heeft Ziber ook deze in een nieuw jasje gestoken. Overzichtelijker, duidelijker en nog beter vindbaar! 

 

Een nieuwe website

Ga naar www.senseview.nl om de nieuwe website te bekijken. Op de website is alles te vinden over het starten een eigen online TV kanaal. SenseView is ideaal voor in de wachtkamer, tijdens een beurs, voor basisscholen, achter de toonbank, verenigingen, op kantoor, het kinderdagverblijf, winkelcentra en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden van SenseView op de vernieuwde Showcase pagina’s.

 

Start met het SenseView basispakket dat nieuwsberichten en het bumper element bevat. Breidt deze vervolgens uit met een ruime keuze aan Apps. Laat agendapunten, fotoalbums, tweets, het weer, RSS, een website, sponsoren en nog veel meer langskomen op het scherm.

 

Meer weten over het aansluiten van Senseview? Sluit nu eenvoudig een Google Chromebit of  Chromebox aan op het scherm. Zorg dat de Chromebit/box over wifi beschikt en de SenseView zal automatisch starten met onze Google Play app. Wel zo makkelijk!

 

Nieuwe DS

Door de nieuwe SenseView Wizard is het eenvoudig de huisstijl van jouw klant door te voeren. Kies het font, de kleuren en wat voor nieuws er mag langskomen in de ticker. Automatisch worden alle elementen met deze instellingen aangemaakt.

 

Ook het instellen van een element is vereenvoudigd. Alle instellingen staan nu in één scherm waardoor je met een paar klikken het element ingesteld hebt. Door de live preview zie je meteen wat je doet. Al jouw instellingen zijn direct op het scherm te zien. Dit maakt het ontwerpen van een SenseView veel sneller en eenvoudiger.

 

Voor alle vormgevers beschikbaar

Zelf ook SenseView aanbieden? Probeer de nieuwe Design Software nu gratis uit! Vanuit de Ziber Cloud maak je vrijblijvend een 30 dagen SenseView trial aan. http://cloud.ziber.eu

senseview senseview