Maak uw Senseview interactief met Facebook!

Geef uw bedrijf nog meer dynamiek met de nieuwste Senseview ontwikkeling: het koppelen van uw Facebookpagina!

Houd uw wachtkamerscherm actueel met uw laatste Facebooknieuws! Door de nieuwste ontwikkeling op uw display kunt u gemakkelijk uw bezoekers op de hoogte houden van het laatste nieuws en foto’s van uw Facebookpagina én het aantal likes verhogen!

Bezoekers kunnen direct reageren op het Facebookbericht of uw pagina liken en hiermee zelf op het scherm verschijnen. Ideaal om op een laagdrempelige manier de interactie met uw bezoekers in stand te houden en de binding met uw bedrijf te vergroten! De berichten worden in de stijl van uw eigen maatwerk vormgeving weergegeven en vormen een mooie toevoeging aan uw Ziber-pakket!

 

Bent u nog niet bekend met Senseview?

Met de Ziber Senseview creëert u een interactief wachtkamerscherm, welke automatisch content toont vanaf uw Ziber website! U kunt eenvoudig, ook via uw mobiele telefoon, berichten plaatsen welke direct op het scherm verschijnen. Zo heeft u met weinig tijd en moeite een moderne en actuele display om uw bezoekers mee te vermaken en informeren! Of u deze nu in de schoolgangen, een wachtruimte voor bezoekers of bijvoorbeeld in de kantine van uw bedrijf hangt: de Senseview sluit altijd aan op uw huisstijl!

Kijk voor meer informatie op: www.senseview.nl (http://www.senseview.nl)!

Heeft u interesse in het Facebook element? Kijk dan op: www.senseview.nl/facebook (http://www.senseview.nl/facebook).

 

 

Facebook_element Facebook_element