Liselotte’s TIP!

Een belangrijke gast in onze studio, tijdens de live uitzending van de updates uit sprint 169, gaf een gouden tip aan onze kijkers: om u te abonneren op onze YouTube kanalen!  
Onlangs hebben wij verschillende kanalen aangemaakt om iedere Ziber gebruiker gerichte support te leveren.

 

Abonneren: helemaal gratis

Abonneren op YouTube is een ander woord voor ‘volgen’ of ‘liken’. Het is geheel gratis en u krijgt, wanneer zich een nieuwe activiteit voordoet op ons kanaal, een melding van een nieuwe video. Daarnaast kunt u te allen tijde handige tips ontdekken of een korte uitleg bekijken per onderwerp.

 

Onze YouTube kanalen

Ziber Software, voor alle gebruikers van Ziber, live.ziber.nl (https://www.youtube.com/user/ZiberAds).

SenseView, het dynamische (wachtkamer)scherm of schooltv, youtube.com/senseview (https://www.youtube.com/channel/UCcIAeFU24BzLgmWGY19iFBw).

Ziber Education, voor alle gebruikers van het Ziber Education (scholen) platform, youtube.com/ziber-education (https://www.youtube.com/channel/UCHD72VJP9kY25W_PWRo1CsA).

Fiep, het kanaal met support voor ouders en verzorgers welke gebruikmaken van de (gratis) ouderapp, youtube.com/fiep (https://www.youtube.com/channel/UCmOEGQNlo13p29K5sQ-G7dA).

Ziber Ticket, ons nieuwste Ziber product welke online (iDeal) verkopen mogelijk maakt, youtube.com/ziber-ticket (https://www.youtube.com/channel/UClHO4GqkpMGmC6MlXmpyt8Q).

Liselottes tip Liselottes tip