Een nieuw locatiekaartje

Misschien weet u het nog wel: onlangs hebben wij een update doorgevoerd met betrekking tot het Google Maps kaartje op uw website. Deze hebben wij opnieuw geüpdatet!

 

Wat is er precies veranderd?

Google maakt van steeds meer gratis functies een betaalde functie. Om deze kosten te drukken zijn wij voortdurend op zoek naar andere mogelijkheden. Met deze update is er voor u als gebruiker weinig veranderd. U kunt zoals u gewend bent het kaartje gebruiken en invoeren in berichten, alleen is dit een ander kaartje.

Wij hebben het oorspronkelijke kaartje van Google Maps vervangen voor een soortgelijk kaartje van een andere leverancier. Dit kaartje beschikt over een vergelijkbare uitstraling van het originele kaartje en biedt ook dezelfde functie. Zo komen bezoekers van uw website gewoon terecht op de Google Maps website wanneer zij op het kaartje klikken om de route te bepalen of de omgeving te verkennen.

 

Voor een uitgebreide toelichting kunt u de live sprinter van Maikel terugkijken. In deze sprinter bespreekt hij precies hoe het nieuwe Google Maps kaartje werkt en vertelt hij u meer over de nieuwste updates: live.ziber.nl (https://www.youtube.com/watch?v=HMBZ1_i59ds). 

 

Heeft u vragen over deze update of wilt u graag meer informatie? Mail ons dan naar support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl) of bel 0224 – 290 989.

 

maps maps